SAMen is leuker bij ComHumans

Waarom is SAMen leuker / beter / waardevoller?

f=ma

 

Herken je dit?

Druilerige zondagmorgen, wintertijd, kachel aan, lekkere slobbertrui en dikke sokken, rustig muziekje op de achtergrond en in je lekkerste stoel een kopje koffie of thee drinken. Geen mens om je heen, geen plannen, rust…………………!!

Iedereen kan zo’n moment oproepen. Wegdromen, even helemaal NIKS. Dat kan je uuuuuuren volhouden…………………………….. toch?

HEERLIJK. Zo ziet het begin of eind van een perfecte dag eruit in mijn beleving. Even alles aan de kant, geen drukte aan mijn hoofd, alles weer even relativeren, totdat……..

“hoe was mijn dag” of “wat moet ik vandaag allemaal nog doen” in je gedachten
schiet. Hmmm, daar gaat je rust, stemming slaat om, bloed zoveel te doenbegint te stromen, radartjes in je hoofd beginnen te draaien en zonder het te kunnen stoppen ga je weer in de “DOE-mode”. Ook lekker, want je wilde nog een hoop doen vandaag.

Aan je ComHumans business werken bijvoorbeeld. Even wat lezen over Sharing, SAM’s Way en/of wat zelfstudie over het SAM’s Revenu Model. Er MOET iets gebeuren om de boel op gang te krijgen bedenk je dan………..

De 1e Wet van Newton: Doe je niets, dan gebeurt er ook niets, dan komt er ook niets in beweging of op zijn best, blijft alles bij het oude. Precies zoals het bij heel veel mensen gaat. Ze doen niets (en verwachten toch vooruitgang.) Dus zal het anders moeten. Gelukkig staat dat in onze visie: WIJ DOEN HET ANDERS! 

De 2e Wet van Newton komt in beeld: Kracht verandert de snelheid. Begin met “duwen” en je business komt in beweging. Duw een beetje en je beweegt een beetje, duw je veel dan beweegt er veel. BLIJF je duwen, dan zal het telkens sneller gaan.

Tot slot:

De 3e Wet van Newton, voor velen de bekendste: Actie is reactie, onderneem actie om dingen te LATEN gebeuren.

En zie hierboven de WETENSCHAPPELIJKE benadering van je ComHumans bedrijf.

Kort samengeval in de 3 Wetten van Ton:

 1. Blijf zitten waar je zit, geniet van je thee en de rust, je verdient het, maar verwacht niet veel Social Attraction Marketing voor je business.
 2. Kom in actie, begin met leren, leer te DELEN en DEEL om te GROEIEN. Duw jezelf (en je team) in de juiste richting. Social Attraction Movement in werking.
 3. Blijf genoeg “kracht” uitoefenen op jezelf en je team om de echte versnelling er in te krijgen en houden. SAM’s Way in action !!

En als je die drie regels een keer goed terugleest en op je in laat werken, dan zal je het met mij eens zijn, dat het alleen maar beter en sneller gaat als je SAMenwerking optimaal is. SAMen gaan de dingen zoveel simpeler. Een directie die (ondanks dat we het ook wel eens oneens zijn) SAMen werkt en met volle bezieling elke uitdaging te lijf gaat, is van onschatbare waarde voor de ZIEL, de kwaliteit en toekomst van jouw Comhumans.

Deze bezieling zie je terug in de blogs van Ben Veerbeek, Arian Last en Arthur Brekelmans

DEEL deze bezieling, doe het SAMen, volg de wetten van de natuur, ze gelden voor ons allemaal!

handtekening3

 

Be Sociable, Share!

Comments

comments

10 thoughts on “SAMen is leuker bij ComHumans

 1. Mooi blog maatje. Wetenschap is zo slim. Zo inzetbaar en bovenal zovaak al bewezen dat het lukt. Je zou wel knetter gek zijn als je daar tegen in zou gaan. Go with the flow. Het is niet stick in the flow. Of get back through the flow. Toch? Ik snap je wel. Al hoewel ik dat rustige voor je uit kijk momentje al heeeeeeuuuuul lang niet meer heb gehad..;-)

 2. Gave blog Ton! Alleen kort…hahaha. Zat er net lekker in en toen was tie alweer klaar…
  We want more!!!
  Okay, less is more! Nu omzetten in ACTIE!!!

 3. Alleen is maar alleen, SAMen is alles leuker, oké dat ene momentje van rust op een dag is ook wel lekker, ben ik helemaal met je eens. Dat heeft iedereen op zijn tijd gewoon echt nodig. Even helemaal niks. Maar alleen maar niks, is zooo helemaal niks.
  SAMen sta je sterk. SAMen bereik je veel meer dan in je uppie. SAMen met ComHumans een perfecte combinatie.

 4. Geweldig om te lezen.
  Vooral ook leuk om te lezen dat jullie het niet altijd eens zijn met elkaar. Als je met respect naar elkaar luisterd en ook aangeeft dat jij het anders ziet en het dus er niet mee eens bent ontstaan er vaak weer nieuwe ideeën waar iedereen toch weer blij van wordt.

 5. Mooie blog weer Ton.
  Beetje kort. Zijn we niet van jou gewend.
  Zo is het maar net! SAMeen bereiken we veel meer! SAMen is ook veeeeel leuker!SAMen genieten! SAMen plezier maken!SAMen Comhumans op de kaart zetten!! SAMen heel veel mensen GELUKKIGER maken!! SAMen eerst Nederland en dan de rest van de wereld kleurrijker maken!! SAMen de SAM’s Way bewandelen!! Hoe GAAF is dat!!!

 6. BLESSING Ton,
  Leuke BLOG dit is WEER een MOOIE MOGELIJKHEID , om dichterbij Comhumans te zijn met alle vragen , vertrouwbaarheid en SUCCESES VERLANGEN .
  STAY WITH THE UNIVERSE STRENGHTAND LIGHT.

 7. Wat geweldig leuk om die reacties van jullie te lezen. Ik heb het gehoord, het moet langer de volgende keer 🙂 Ga ik over nadenken, maar ik ben ook wel erg van Recht-op-mijn-doel af blogposts.

  ALLES voor mijn trouwe fans

 8. Hey Ton…heerlijk weg gelezen….weer lekker duidelijk en to the point…TOPPIE ! op naar je volgende…lang of kort ach als je de kern maar raakt…;-)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *